חברתנו הוקמה בשנת 2014 ומשווקת את המותג "אבוקדו בשל" לרשתות שיווק קמעונאיות, מסעדות, מלונות ולקוחות מוסדיים בפריסה ארצית.
בשנת 2021 חברתנו הצטרפה למשפחת "מהדרין"- העוסקת בנטיעה, עיבוד, אריזה ושיווק של מטעים ופרי הדר.
בכל עונה אנו בוחרים את זן האבוקדו האיכותי ביותר, ומלווים אותו החל משלב הגידול והקטיף- ועד לשלב ההבשלה.
תהליך ההבשלה מתבצע ב"חדרים חכמים" עם טכנולוגיה מתקדמת- בבית האריזה שלנו, שנמצא בכפר מונש. תהליך הבשלת הפרי מתבצע בצורה מדויקת ומבוקרת- המבטיחה שהאבוקדו יהיה בשל, טעים ומלא בערכים תזונתיים.